Concert pascal
MOPAN Suceava

Sucevencele nu mai vor să fie preotese. Așa reiese dintr-o scrisoare  trimisă de un preot (cel mai probabil, sau un viitor preot)  către arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților, IPS Calinic, căruia îi cere ajutorul pentru găsirea unei soții vrednice.  „Sărut dreapta, Înaltpreasfinția Voastră. De ce în ziua de azi nicio fată nu mai dorește să fie preoteasă? Vedem multe cazuri de preoți divorțați din cauza soțiilor lor. Ce sfat ați da în acest sens pentru găsirea unei soții vrednice?”, a întrebat omul.

IPS Calinic: ” Celor care doresc ca Dumnezeu să le scoată în cale o persoană care să împlinească onorabil acest statut nu le rămâne decât să se roage mai mult”

”Doamne, ajută! Din fericire, și astăzi sunt foarte multe fete cu o moralitate exemplară, bine educate, cu studii superioare, majoritatea dintre ele crescute în familii evlavioase, care aderă la statutul de preotese. Faptul că unele căsătorii nu rezistă se poate datora și absenței unei perioade de timp mai generoase, în care cei doi ar fi trebuit să se cunoască. Astfel, celor care doresc ca Dumnezeu să le scoată în cale o persoană care să împlinească onorabil acest statut nu le rămâne decât să se roage mai mult. Pace și bucurie!”, a fost răspunsul înaltului prelat.

Sucevencele nu mai vor să se facă preotese. Un preot îngrijorat îi cere IPS Calinic un sfat pentru găsirea unei soții vrednice, 9.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava