Concert pascal
MOPAN Suceava

România a cucerit nouă medalii la Campionatele Balcanice de atletism pentru juniori indoor de la Istanbul, desfăşurate la sfârşitul săptămânii trecute, dintre care trei de aur, două de argint şi patru de bronz.

Din delegaţia ţării noastre au făcut parte şi atletele câmpulungene Talida Sfarghiu, Mădălina Sârbu şi Antonia Bodnariuc, pregătite de Erzilia Ţîmpău la CSM Suceava şi CSM Rarăul Câmpulung Moldovenesc, care au lăsat o impresie deosebită. Astfel, Talida Sfarghiu, care a fost desemnată recent cea mai bună atletă junioară din România în cadrul unei gale organizate de federaţia de specialitate, a reuşit să câştige într-o manieră entuziasmantă cursa de 1500 de metri, cu un timp de 4.33.89. La fel de clar s-a impus şi Mădălina Sârbu în proba de 3.000 de metri, realizând un timp extraordinar, 9.50.62, care i-a asigurat şi prezenţa la Campionatele Europene. De asemenea, trebuie remarcată şi performanţa obţinută de ştafeta feminină de 4×400 de metri, cu Talida Sfarghiu şi Antonia Bodnariuc în componenţă, care a intrat în posesia medaliilor de bronz.

„Fetele s-au autodepăşit, sunt performanţe extraordinare! Practic, semifondul românesc prezent la Balcaniada de la Istanbul a fost format din atlete de la Câmpulung Moldovenesc. Talida şi Mădălina au concurat perfect, iar prin finişul solid au zdrobit concurenţa. Sunt mulţumită şi de Antonia, care a realizat de asemenea un timp bun la 800 de metri, însă de această dată nu a prins podiumul. S-a consolat însă cu medalia de bronz de la ştafetă, acolo unde a concurat şi Talida, cu toate că ele nu sunt specialiste în proba de 400 de metri. Trebuie precizat că aceste performanţe au fost obţinute în condiţiile în care sportivele amintite mai sus sunt junioare II şi au concurat cu adversare mai mari ca vârstă. După asemenea rezultate, sunt optimistă înaintea Naţionalelor de juniori” a declarat antrenoarea Erzilia Ţîmpău, care a dorit să mulţumească pentru sprijin autorităţilor locale din Câmpulung Moldovenesc, primarului Mihăiţă Negură, precum şi sponsorilor Maghebo şi Tudely.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava