• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

În aceste zile o delegație a Consiliului Județean Suceava participă la manifestările organizate la Augsburg-Germania pentru a marca 20 de ani de la semnarea protocolului de colaborare cu Regiunea Schwaben. 

Marți, în prima zi, la 20 de ani de la semnarea documentelor, a fost organizat un eveniment de evocare a parteneriatului. În program a fost inclusă o dezbatere cu tema „Europa fără frontiere. Suntem împreună” în care s-a făcut o trecere în revistă a proiectelor realizate împreună. Din partea Consiliului Județean Suceava  la dezbatere a participat vicepreședintele Gheorghe Niță care a transmis salutul și angajamentul președintelui CJ Suceava, Gheorghe Flutur de a continua și dezvolta parteneriatul. Gheorghe Flutur nu a putut participa la această aniversare în condițiile în care miercuri a fost gazda președintelui României, Klaus Iohannis. Pe lângă întâlnirile cu reprezentanți ai administrației regionale și locale din zonă, în  program au fost prevăzute întâlniri cu specialiști din șase domenii de activitate, tema principală a zilei fiind turismul.

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava