MOPAN Suceava

Orașul elvețian Lucerna a fost, la sfârșitul săptămânii trecute, gazda Campionatelor Europene de Canotaj pentru seniori. Din lotul trimis de România la această importantă competiție au făcut parte și mai mulți sportivi originari din județul Suceava, care au obținut rezultate foarte bune.

Maria Magdalena Rusu a izbutit să devină campioană europeană împreună cu colegele sale din barca de 8+1, podiumul fiind completat de echipajele Marii Britanii și Rusiei.

Medalii de argint au cucerit la dublu rame masculin vicecampionii mondiali Ciprian Tudosă şi Marius Cozmiuc, după ce la Europenele de anul trecut obținuseră bronzul. Tot pe locul al doilea s-a clasat și Viviana Bejinariu, care a făcut parte din echipajul bărcii de patru rame, în vreme ce Ioan Prundeanu a obținut bronzul la dublu vâsle masculin.

În cadrul aceleiași competiții au evoluat alți patru canotori suceveni, Vlad Aiacoboae (locul 4 cu echipajul de 8+1), Ionela Cozmiuc și Gianina Beleagă (locul 5 la dublu vâsle, categorie ușoară), și Larisa Roșu (locul 6 la în proba de patru vâsle).

România a cucerit o medalie de aur, patru de argint și una de bronz la această ediție a Campionatelor Europene, fiind devansată la acest capitol de Germania, Olanda și Italia.

La ediţia anterioară, desfăşurată la Glasgow, țara noastră s-a clasat pe primul loc în clasamentul pe medalii, cu trei de aur, două de argint şi două de bronz.

Sucevenii au arătat ce pot la Campionatele Europene de Canotaj, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava