Concert pascal
MOPAN Suceava

La finele săptămânii trecute, 17 dintre canotorii Clubului Sportiv Municipal Suceava, pregătiţi de antrenorul Ioan Despa, au luptat pentru medalii la Campionatul Naţional pentru juniori, care s-a desfăşurat la Iaşi. Sportivii de la CSM Suceava au avut o evoluţie foarte bună la aceste naţionale şi s-au întors acasă cu nouă medalii, dintre care două de aur, cinci de argint şi două de bronz.
Campion mondial de juniori în această lună, în proba de dublu rame, Florin Arteni Fîntînaru a câştigat aurul naţional în proba de simplu la juniori I, dar şi argintul în proba de dublu rame, alături de colegul său Georgel Iacob, şi el component al lotului naţional de juniori. Cealaltă medalie de aur a fost câştigată de Lucian Onea, în proba de simplu categorie uşoară, tot la juniori I, probă în care colegul său Marinică Remus Calistru a câştigat argintul naţional. În competiţia rezervată junioarelor II, Petruţa Popa şi Florentin Neculăiasa au câştigat medalia de argint în proba de dublu vâsle, în timp ce în proba de patru rame, Petruţa Popa, Florentina Neculăiasa, Paula Filipovici şi Larisa Bălan au terminat pe locul III şi-au câştigat bronzul. Andrei Ciornei şi Cosmin Pleşescu au reuşit să urce de două ori pe podium la juniori II, după o medalie de argint în proba de dublu rame şi o medalie de bronz la dublu vâsle. La juniori III, Antonel Avăcăriţei a reuşit să câştige medalia de argint în proba de simplu.

„Juniorii noştri au avut o evoluţie foarte bună şi au obţinut rezultate foarte bune la aceste naţionale. De marţi vor avea o nouă provocare şi anume selecţiile pentru loturile naţionale, ce vor avea loc tot la Iaşi. Mulţumim pentru sprijinul acordat Primăriei şi Consiliului Local, clubului CSM Suceava şi tuturor celor care sunt alături de noi”, a precizat antrenorul canotorilor de la CSM Suceava, Ioan Despa.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava