• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Până acum, pe platforma online a Primăriei Suceava au fost încărcate nouă proiecte în cadrul programului de bugetare participativă. Primarul Ion Lungu a declarat că majoritatea proiectelor se referă la asfaltarea unor străzi, respectiv, Traian Popovici, Barbu Ștefănescu Delavrancea, Eugen Lovinescu și Dumitru Dacian. De asemenea, se propune modernizarea Pieței din Ițcani, introducerea iluminatului pe alei de pe strada Ana Ipătescu și amenajarea de puncte de colectare de haine pentru donații. Cetățenii Sucevei mai pot propune proiecte pînă pe 21 decembrie, iar 10 dintre acestea vor fi finanțate, anul viitor, cu cîte 100.000 de euro din bugetul local. Pentru a depune proiectul trebuie accesat site-ul primariasv.ro, iar apoi de intrat la secţiunea „implicat” acolo unde se găsesc toate detaliile. Domeniile de interes sînt infrastructura stradală, amenajarea de spaţii verzi, amenajarea de locuri de joacă pentru copii, mobilitatea şi siguranţa circulaţiei, montarea de mobilier urban, iluminatul public, infrastructura de sănătate, culturală, socială, sportivă și educaţională şi digitalizarea.

Sucevenii au propus până în prezent nouă proiecte pentru a fi finanțate de la bugetul local, 6.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava