MOPAN Suceava

Cum nevoia de automatizare ecommerce reprezintă o necesitate în aceste vremuri, românii de la Cozonac Bujor au ales să automatizeze zona de comerț online, eliminând procesările anevoioase manuale. Bujor a ales platforma cloud românească FamShop, reducând timpul de procesare a comenzilor cu peste 70%. Procesele interne de generare a documentelor contabile integrate între cozonacbujor.ro și programul ERP, generarea AWB-urilor și notificarea clienților prin SMS reprezintă avantajele majore ale integrării.

Cozonac Bujor este o companie din inima Bucovinei ce produce bunătăți tradiționale de peste 15 ani. Atât în locațiile fizice din Suceava, cât și pe cozonacbujor.ro, clienții sunt aproape de cozonaci, plăcinte și prăjituri, toate din ingrediente 100% naturale. În acest moment, Cozonac Bujor este în plină ascensiune digitală cu e-shop-ul cozonacbujor.ro, câștigând încrederea a zeci de clienți zilnic.

Prelucrarea automată a comenzilor

Odată cu adoptarea platformei de automatizări ecommerce FamShop, Bujor a mărit capacitatea de procesare a documentelor conexe unei comenzi, a facturilor și AWB-urilor, reducând cu două treimi timpul alocat acestor procese înainte de automatizare.

Automatizare ecommerce

Platforma FamShop desfășoară în prezent o campanie de conștientizare a importanței automatizării și vine în ajutorul companiilor care doresc să lucreze eficient și să scaleze fără bătăi de cap, atât pe plan național cât și internațional.

Sucevenii de la Cozonac Bujor lucrează automatizat prin FamShop, 7.3 out of 10 based on 8 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.3/10 (8 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava