Sucevenii din mai multe zone din cartierul Burdujeni racordaţi la sistemul centralizat de furnizare a apei potabile sunt sfătuiţi să-şi facă rezerve de apă. Potrivit unui comunicat al ACET Suceava, în cursul zilei de luni, 27 iulie a.c., apa potabilă va fi oprită între orele 8:00 şi 19:00 în zonele str. Calea Unirii de la intersecţia cu str.Cuza Vodă până la intersecţia cu str.Calea Burdujeni; str. General Iacob Zadik; blocurile turn: 40A şi 59A de pe Calea Unirii şi la punctele termice: Cuza Vodă 3, Cuza Vodă 6, Şcoala Specială.
De asemenea, în zilele de 29 şi 31 iulie a.c., apa potabilă va fi oprită între orele 08.00 şi 19.00, în zonele str. Cuza Vodă de la intersecţia cu str.Calea Unirii până la intersecţia cu str. Ecaterina Teodoroiu şi str. Grigore Antipa.
Oprirea apei potabile se va face în vederea executării unor lucrări programate de racordare a branşamentelor blocurilor şi agenţilor economici la conductele noi, din cadrul proiectului „ Extinderea şi reabilitarea reţelelor de apă şi apă uzată din municipiul Suceava”, cu termen de finalizare sfârşitul lunii septembrie 2015.
„ Vă mulţumim pentru înţelegere şi ne cerem scuze pentru disconfortul creat”, se arată în comunicatul ACET Suceava.

Sucevenii din mai multe zone din Burdujeni sunt sfătuiţi să-şi facă rezerve de apă potabilă, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava