Comenzi MOPAN Suceava

Viceprimarul municipiului Suceava, Lucian Harșovschi, a anunțat că sistemul de e-Ticketing în Suceava este funcțional începând de astăzi. „Sucevenii își pot achiziționa bilete, abonamente nenominale și carduri de călătorie (ce pot fi încărcate cu bani) de la cele 22 de automate amplasate în stațiile de călători, cu cash sau card.  De asemenea, în 47 de stații sunt în teste panourile de afișaj, ce indică numărul liniei și timpul în care autobuzul ajunge în stație.  În perioada de acomodare vom merge pe sistem hibrid, astfel că biletele vor putea fi cumpărate și din autobuz, iar până la sosirea tuturor autobuzelor electrice, liniile 2 și 5 vor circula în sistem clasic.  Automatele vor elibera bilete de călătorie cu valabilitatea de 60 de minute, prețul unui bilet este de 2,5 lei, iar odată cu introducerea tuturor autobuzelor electrice, se vor elibera bilete și cu valabilitate de 100 și 200 de minute, prețul lor fiind de 3, respectiv 5 lei”, a explicat Harșovschi. El a mai adăugat că pentru îndrumarea călătorilor, în fiecare stație sau în autobuze sunt afișate informații ajutătoare și în același timp vor fi persoane care să vină în ajutorul celor care au nevoie.

De asemenea, Lucian Harșovschi a precizat că abonamentele elevilor vor fi eliberate o singură dată, sub formă de card cu valabilitate până la 15 septembrie 2023. Acestea se pot achiziționa de la cele patru puncte de vânzare din stațiile Obcini, Gara Burdujeni, Centru și Orizont.

Viceprimarul Sucevei a mai spus că începând cu luna decembrie, municipalitatea va introduce și o aplicație de mobil, SuceavaPass, cu ajutorul căreia sucevenii vor putea fi la curent cu liniile din Suceava, traseul acestora, și își vor putea achiziționa bilete/abonamente/carduri de călătorie online.

 

Sucevenii își pot cumpăra bilete de autobuz de la automat. Harșovschi: „Sistemul de e-Ticketing este funcțional începând de astăzi”, 1.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (2 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava