• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

În ultima etapă a turului Diviziei Naționale de rugby, CSM Suceava a evoluat ieri pe terenul grupării CS Năvodari. Prinși puțin nepregătiți de apariția în forță aiernii, sucevenii au jucat modest și au pierdut cu 0-32.
”Terenul a fost extrem de greu, a plouat toată noaptea și noi nu am fost pregătiți pentru o astfel de apariție intempestivă a iernii. Mai mult, și vântul a bătut foarte atre și ne-a incomodat serios.
Dacă în alte partide am dominat pe grămadă, de această dată am fost neinspirați.
Nici crampoanele nu au fost cele potrivite și nici tactica din prima repriză când ar fi trebuit să jucăm mai mult cu piciorul. La 20-0 pentru echipa din Năvodari am introdus în teren jucătorii mai tineri, ba chiar am înregistrat și un debut în Divizia Națională, Constantin Țîrdea.
Am avut un tur de campionat destul de bun și trebuie să ne concentrăm pe partidele pe care le mai avem de disputat pentru că diferențele dintre echipe sunt foarte mici” a declarat antrenorul echipei de rugby CSM Suceava, Constantin Vlad.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava