• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Conducerea Direcției de Sănătate Publică Suceava anunță, printr-un comunicat, că în reședința de județ furnizorii de îngrijiri la domiciliu și cele două unități private de ambulanță asigură efectuarea unor acte medicale de bază, cum ar fi tratamentele injectabile, la domiciliul pacienților. Sursa citată a menționat că aceste servicii sunt acordate contra cost, inclusiv noaptea, duminica și în timpul sărbătorilor legale. Conducerea DSP a adăugat că parte din furnizori sunt în relații contractuale cu Casa de Sănătate Suceava, iar lista acestora este publicată pe site-ul CJAS. Totodată, pacienților li se recomandă să acceseze aceste servicii astfel încât să fie evitate situațiile neplăcute de întrerupere a tratamentului prescris de medic. În același timp, în comunicat se arată că serviciile din cadrul Spitalului Județean și Ambulanța nu au obligația legală de a efectua tratamente recomandate de alți medici. Precizările DSP au venit după ce fostul consilier județean Marius Boghian a reclamat că, la sfârșitul săptămânii trecute, în Suceava nu a avut cui să se adreseze pentru administrarea unui antibiotic injectabil prescris de medicul de familie.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sănătate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava