Concert pascal
MOPAN Suceava

Suceveanul Răzvan Gavriloaia nu a reușit cu Dinamo să fie primită în Liga Campionilor după un sezon de senzație. Jucătorul care se apropie de 37 de ani și care a petrecut o parte a perioadei de pandemie la locuința sa din Frumoasa, va avea șansa să joace împreună cu campioana României direct în grupele EHF.
Dinamo Bucureşti a fost acceptată direct în grupele competiţiei masculine de handbal EHF European League, care înlocuieşte din sezonul viitor Cupa EHF.
Între cele 12 echipe acceptate direct în faza grupelor se află ABANCA Ademar Leon (Spania), USAM Nimes Gard (Franţa), SC Magdeburg (Germania), Grundfos Tatabanya KC (Ungaria), HC Eurofarm Pelister Bitola (Macedonia de Nord), Orlen Wisla Plock (Polonia), Cehovskie Medvedi (Rusia), Kadetten Schaffhausen (Elveţia), Tatran Presov (Slovacia), Alingsas HK (Suedia), Beşiktaş Aygaz Istanbul (Turcia).
Alte 12 echipe vor proveni în urma tururilor preliminare.
AHC Dobrogea Sud Constanţa şi AHC Potaissa Turda vor fi capi de serie în primul tur preliminar. Competiţia va continua după grupe cu optimi, sferturi de finală şi cu turneul Final Four (15-16 mai 2021).
Tragerea la sorţi pentru primul tur preliminar va avea loc în data de 28 iulie, la Viena.

La feminin, HC Minaur Baia Mare, direct în grupele EHF

La HC Minaur Baia Mare antrenor este suceveanul Costică Buceschi, iar din lot face parte o jucătoare suceveană, Anca Polocoșer. Cei doi au ocazia în viitorul sezon competițional să joace cu gruparea maramureșeană direct în grupele EHF.
Echipa feminină de handbal Minaur Baia Mare a fost acceptată direct în faza grupelor noii competiţii EHF European League, fosta Cupă EHF, a confirmat Comitetul Executiv al forului continental (EHF).
Alte trei formaţii vor intra direct în această fază, Herning-Ikast Handbold (Danemarca), Siofok KC (Ungaria) şi HC Lada Togliatti (Rusia). Celelalte 12 echipe din faza grupelor vor fi decise în urma a două tururi de calificare, care vor avea loc în octombrie şi noiembrie.
În turul al doilea preliminar vor fi capi de serie 12 echipe, printre care şi Dunărea Brăila, iar în turul al treilea preliminar au fost desemnaţi 18 capi de serie, printre care şi SCM Gloria Buzău.
EHF nu exclude ca toate echipele înscrise să evolueze în două tururi preliminare, dacă primul tur de calificare, din septembrie, va fi anulat.
După faza grupelor, competiţia va continua cu sferturile de finală şi cu turneul Final Four, pe 8/9 mai 2021.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava