MOPAN Suceava

Canotoarea Simona Radiş, medaliată cu aur la Campionatele Europene Under-23 şi de seniori, a fost desemnată de Clubul Sportiv al Armatei Steaua „sportiva anului 2020”. În primii zece sportivi ai clubului se află și doi suceveni, canotorii Ciprian Tudosă și Geanina Belelagă.

„Clubul Steaua Bucureşti şi-a premiat cei mai buni sportivi din 2020. Într-un an atipic şi extrem de dificil, evenimentul a fost şi el cu totul altfel. La seniori, cea mai bună sportivă a clubului Steaua Bucureşti în anul 2020 este canotoarea Simona Radiş, urmată în clasament de suceveanul Ciprian Tudosă (canotaj) şi Andreea Chiţu (judo)”.

Cea mai bună echipă a clubului Steaua în 2020 a fost declarată formaţia de polo feminin, câştigătoare a Cupei şi Campionatului Naţional şi medaliată cu bronz la Danube Cup.

La categoria tineret, podiumul este următorul: 1. Magdalena Maria Rusu, 2. Mugurel Semciuc, 3. Gianina Juncănariu – toţi trei de la canotaj.

În clasamentul juniorilor clubului roş-albastru, pe locul întâi s-a clasat Lavinia Ionescu (sambo), urmată de Gabriel Burtănete (gimnastică) şi Ana Romanţov (box).

Organizat în faţa tribunei VIP a noului stadion Steaua, la evenimentul de premiere au fost prezenţi Marius Bălu, secretar de stat şi şef al Departamentului pentru relaţia cu Parlamentul şi calitatea vieţii personalului din cadrul MApN, Mădălin Hîncu, preşedintele clubului Steaua, dar şi câţiva actuali şi foşti mari sportivi din Ghencea.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava