Concert pascal
MOPAN Suceava

La sfârșitul săptămânii trecute la Novi Sad în Serbia s-a desfășurat Cupa Țărilor Europei Centrale la înot, competiție pentru băieții de 15-16 ani și fetele de 13-14 ani. Acest concurs a reunit sportivii reprezentativi din șase țări: România, Ungaria, Slovenia, Macedonia, Bosnia și Hertegovina și țara gazdă Serbia.

Delegația României a fost alcătuita din nouă fete și zece băieți, cei mai buni la categoriile lor de vârstă. Doi dintre înotători au fost sucevenii Sebastian Croitor, de 16 ani, elev în clasa a X-a la Colegiul Național ”Ștefan cel Mare” și Maria Verciuc de 13 ani, elevă în clasa a VIII-aa la Școala Gimnazială nr. 1 din Suceava, Maria fiind la prima competiție oficială de acest gen.

Sucevenii s-au descurcat remarcabil reușind să se întoarcă acasă cu 4 medalii și două locuri VI. Sebastian Croitor a obținut o medalie de argint la 4×100 liber, iar Maria Verciuc a cucerit 3 medalii de bronz la 4×100 liber, 4×100 mixt și 4×200 liber și două locuri VI la 50 liber și 100 bras.

Ambii sportivi se pregătesc în bazinul de înot al Școlii Gimnaziale nr. 3 sub indrumarea profesorului Cezar Moscaliuc și la Victoria 21 Gym cu profesorul Cătălin Bunduc.
”Îi felicit pe sportivii noștri pentru modul în care s-au comportat la această competiție. Mă bucură faptul că ei și-au depășit emoțiile, acest lucru fiind de bun augur pentru viitor” a declarat profesorul Cezar Moscaliuc.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava