MOPAN Suceava

Dependența de droguri de care a suferit Johnny Depp nu i-a afectat doar imaginea, ci și contul din bancă. Fostul manager al actorului a dezvăluit sumele fabuloase pe care le plătea starul din ”Pirații din Caraibe” pentru staff-ul personal, dar și un pentru un doctor adus special pentru problema legată de substanțele nocive, notează click.ro.

În sala de judecată, omul care s-a ocupat timp de 17 ani de banii lui Johnny Depp a precizat că actorul a câștigat peste 600 de milioane de dolari între anii 1999 și 2016, conform The Insider.

Mandel a mai declarat și faptul că starul de cinema a început să cheltuie bani și să consume droguri și alcool mai mult ca niciodată, după ce a a cunoscut-o pe Amber Heard în timpul filmărilor de la filmul ”The Rum Diary”, din 2011. Astfel, actorul a ajuns să cheltuie 100.000 de dolari în fiecare lună pentru David Kipper, un medic  angajat în 2014 pentru a ajuta la tratarea problemelor de dependență, potrivit sursei citate.

Citește mai multe pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/johnny-depp-dependenta-droguri-bani-doctor-636027.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava