Concert pascal
MOPAN Suceava

Vrei un artist celebru la petrecerea ta? Pregăteşte-te să scoţi bani grei din buzunar. Cântăreții de top au onorarii pe măsură care încep de la 2.000 de euro și ajung chiar și până la 35.000 de euro. Tarifele sunt percepute de artiști pentru un program de 45 de minute, însă unele vedete fac show fără să țină cont de acest timp contractual, potrivit click.ro.

Prima categorie, cea mai accesibilă, include onorariile între 2.000 și 2.500 de euro. Aici se regăsesc artiști ca Ruby și What’s Up. Tariful mai mic este valabil pentru balurile de boboci, iar cel mai mare pentru nunți, botezuriși alte evenimente publice sau private, conform sursei citate.

Următorul prag al prețurilor este de 3.500 de euro, unde se regăsesc artiști ca Andreea Bănică și Elena Gheorghe. Andra, una dintre cele ma apreciate voci din România, îți poate cânta pentru sume între 3.000 și 5.000 de euro, în funcție de tipul evenimentului, mai scrie sursa citată.

Citește articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/sumele-fabuloase-cerute-de-artisti-ca-sa-ti-anime-petrecerea

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava