MOPAN Suceava

Sun Plaza anunță deschiderea înscrierilor pentru Muzeul Colecționarilor, proiect ce se va desfășura în perioada 6-19 septembrie 2021, în incinta centrului comercial din București. Muzeul Colecționarilor încheie seria Pop-Up Museums 2021, prin care Sun Plaza își propune să aducă și anul acesta, muzeele mai aproape de bucureșteni.

Muzeul Colecționarilor reprezintă o premieră și reunește într-o expoziție creată de la zero de către Sun Plaza, membrii comunității, colecționari amatori sau profesioniști, oferindu-le ocazia să își expună curiozitățile și obiectele cu valoare culturală. Astfel, în cadrul unei ediții unice și originale, aceștia își vor putea prezenta colecțiile pe care le-au adunat cu pasiune.

Pentru a se înscrie, doritorii sunt invitați să intre, până pe dată de 1 iulie, pe site-ul www.sun-plaza.ro/muzee și să completeze formularul dedicat. Un juriu va analiza fiecare propunere și va selecta cei 4 câștigători, care vor fi anunțați pe 8 iulie. Aceștia vor avea ocazia să își vadă colecțiile expuse în centrul comercial, în intervalul 6-19 septembrie, și se vor putea bucura, astfel, de recunoașterea publicului larg.

„Parte a Pop-Up Museums, Muzeul Colecționarilor este un proiect drag nouă, care ne permite să interacționăm cu comunitatea Sun Plaza și să acordăm spațiu de expunere colecționarilor ce au investit timp și pasiune în curatorierea și obținerea unor obiecte surprinzătoare, interesante pentru publicul larg. Invităm câți mai mulți colecționari să se înscrie pe site, pentru a ne da ocazia să descoperim colecțiile pe care le-au adunat de-a lungul timpului și să le prezentăm vizitatorilor SUN Plaza, mereu în căutare de bucurie și inspirație.”, a declarat reprezentantul Sun Plaza.

Colecțiile expuse vor fi supuse votului publicului, pe pagina de Facebook SUN Plaza, iar cea care înregistrează cele mai multe aprecieri va fi premiată cu 5.000 de Lei.

La fel ca celelalte inițiative din cadrul proiectului Pop-Up Museums 2021, și Muzeul Colecționarilor va putea fi vizitat gratuit, de către clienții centrului comercial Sun Plaza.

Pop-Up Museums – un proiect cultural Sun Plaza

Pop-Up Museums este un proiect cultural Sun Plaza, care își propune să aducă muzeele mai aproape de bucureșteni printr-o serie de expoziții neconvenționale. Inițiativa a debutat în 2020, cu prezentări realizate alături de Muzeul Căilor Ferate Române, Muzeul Parfumului și Institutul Astronomic al Academiei Române.

În 2021, Pop-Up Museums a inclus colaborări cu Muzeul Municipiului București și Muzeul Telecomunicațiilor, urmând ca, în intervalul 5-18 iunie să aibă loc cea de-a treia expoziție, în parteneriat cu Muzeul Aviației Române.

Muzeul Colecționarilor închide seria evenimentelor Pop-Up Museums din 2021, aducând în fața publicului 4 colecții private memorabile.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava