• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Asociația de Inițiativă Locală Roman 2002  în parteneriat Asociația Intercult Bucovina (INTERCOOLT)  și Consiliile județene din Regiunea Nord-Est organizează evenimentul denumit ”Sunt cetățean european!” care se va desfăsura în data de 01.06.2014, aceeași zi și la aceeași orムîn cele 6 reședințe de județ și anume: Suceava, Iași, Botoșani, Piatra Neamț, Bacău. Acțiunea are ca scop informarea locuitorilor celor 6 reședințe de județ cu privirile la cetățenia europeană, drepturi și obligații. Tinerii, participanții seminarului, vor solicita, împreună cu alți 50 de tineri,  trecătorilor sムrăspundムla întrebările din chestionarul  ”Sunt cetătean european!” elaborate de către aceștia. Rezultatele vor fi înterpretate și prezentate sub formă unui grafic de către un sociolog, pentru a află care este nivelul cunoștințelor referitoare la cetățenia europeanムși drepturile asociate acesteia.

La finalul proiectului, pentru menținerea legăturii cu tinerii participanți la seminar, cât și pentru mărirea numărului de beneficiari, va fi lansat concursul „Cetățenia europeană în imagini”, care constă în realizarea unui film în care să se prezinte ceea ce înseamnă  pentru ei cetățenia europeană. Vor fi selectate cele mai bune 20 de filme iar tineri selectați vor participă la o întâlnire de o zi, organizată la sediul Asociației de Inițiativă Locală  Român 2002, prilej cu care  vor fi prezentate filmele și vor fi desemnați câstigatorii.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava