MOPAN Suceava

„Sunt o babă comunistă”– cel mai recent film regizat de Stere Gulea, o adaptare după bestseller-ul omonin semnat de Dan Lungu, o comedie-dramă care merită văzută!

Şi poate fi văzută miercuri, la Rădăuţi, şi joi la Suceava.

Asta este posibil pentru că MediaPro Distribution, MediaPro Pictures şi Asociaţia Culturală „Vatra Satului”, în parteneriat cu Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava, Conacul Domnesc, Societatea Scriitorilor Bucovineni, Librăria Cărtureşti, Casa de Cultură din Rădăuţi şi Primăria Rădăuţi, organizează, în perioada 28-29 august 2013, un turneu cu spectacolul de gală al filmului “Sunt o babă comunistă”.

Este o ecranizare a bestsellerului omonim scris de Dan Lungu, roman tradus în limbile franceză, germană, spaniolă, maghiară, bulgară, poloneză, italiană, turcă, iar în curs de apariţie în greacă şi slovenă.

Filmul este realizat după un scenariu semnat de Lucian Dan Teodorovici, Vera Ion şi Stere Gulea, în regia lui Stere Gulea, şi are o distribuţie de excepţie, reuşind să aducă împreună nume mari ale scenei româneşti: Luminiţa Gheorghiu, Marian Râlea, Ana Ularu, Collin Blair, Anca Sigartău, Valeria Seciu, Tania Popa, Coca Bloos, Mircea Andreescu, Mihai Gruia Sandu şi Alexandru Potocean.

Atât la Rădăuţi cât şi la Suceava, evenimentul se va desfăşura în prezenţa regizorului Stere Gulea, autorul romanului Dan Lungu, scenaristul Lucian Dan Teodorovici şi filmologul Mihai Mardare. Cinefilii din zona Rădăuţi sunt aşteptaţi la film, miercuri, 28 august 2013, începînd cu ora 19.00, la Casa de Cultură.

Evenimentul se va repeta la Suceava, joi, 29 august 2013, de la ora 19.00, în Auditorium “Joseph Schmidt” de la Universitatea “Ştefan cel Mare”. Intrarea este liberă în ambele seri. De reţinut că Libraria Cărtureşti va fi prezentă cu volumul “Sunt o babă comunistă”, republicat în ediţie limitată de editura Polirom, special pentru acest film.

Lansarea volumului va precede proiecţia filmului, iar în final va avea loc un dialog al publicului cu regizorul şi invitaţii săi, o conferinţă de presă şi interviuri.

O producţie MediaPro Pictures, filmul “Sunt o babă comunistă!” a fost lansat de MediaPro Distribution din 23 august în cinematografele din toată ţara.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Cultural
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava