Comenzi MOPAN Suceava

Peste 20.000 de suceveni au ales să se distreze la un super concert suţinut de CONNECT-R pe 16 februarie la Shopping City Suceava.
Duminică, începând cu ora 17:00, Shopping City Suceava a dat startul unui spectacol dedicat iubirii, sărbătorit printr-un show de modă impresionant, dans, distracţie şi premii instant in valoare totala de 4000 euro si un super concert susţinut de CONNECT-R.
Evenimentul a debutat cu cei mici care au defilat în ţinute Evel Mod, urmată de colecţiile de primăvară – vară oferite de magazinele Texval, Moda Miss, City, Magnetic Style, Kartel, Benvenuti, New Yorker, Next Level. De altfel, viitorii miri au putut admira costumele propuse de magazinele Pada Murre şi Camiceria Italiana, iar domnişoarele s-au putut bucura de o prezentare de modă cu rochii de mireasă în ultimele tendinţe oferită de Boutique Mariage. Vestimentaţia a fost completată de încălţăminte din partea magazinului Benvenuti, Deichmann, Seven si Leonardo.

Declaraţiile de dragoste au fost răsplătite cu vouchere Splend`or în valoare de 150 lei, precum şi de vouchere de 100 lei oferite de Salonul D`Anais din Shopping City Suceava. Totodată, în weekendul 14 – 16 februarie s-au oferit 1500 de premii instant pentru îndrăgostiţi, clienţilor care au făcut cumpărături de minimum 50 lei din magazinele aflate în incitna Shopping City Suceava.
Marele premiu al campaniei „Paris, te iubesc!” a fost câştigat prin tragere la sorţi de către Hurjui Mihaela din Rădăuţi, care a participat la tombolă cu un bon de cumpărături de 112,96 lei din Carrefour. Aceasta a câştigat un sejur de 4 zile alături de persoana iubită la Paris.
Seara s-a încheiat cu un concert de senzaţie susţinut de CONNECT-R, care a încins atmosfera şi a fredonat alături de public cele mai cunoscute melodii ale sale.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava