Concert pascal
MOPAN Suceava

La Shopping City Suceava, sezonul estival vine cu reduceri de până la 80% pentru iubitorii de cumpărături.
Pentru a vă pregăti lista de cumpărături, vă dezvăluim şi câteva dintre ofertele magazinelor din incinta centrului comercial. Pentru cei care își doresc să-și înnoiască garderoba înainte de a pleca în vacanță, magazinele New Yorker și Texval oferă până la 80% reducere la o gamă foarte largă de produse, iar Takko Fashion, Eponge, Moda Miss, Next Level și Mustang până la 70% reducere; Kartel – până la 60% reducere la gama de lenjerie La vie en rose; Coax, Dovani, Secuiana, Orsay, Ghio`s, Champion și The City până la 50%. În plus, articole de vacanță pentru femei și bărbați, începând de la doar 15 lei pot fi achiziționate din magazinul Raison D`Etre by Insense. De asemenea, Neo Fashion oferă 40% reducere la produsele de damă selecționate și 1+1/2 la cămășile de bărbați cu mânecă scurtă; Camiceria italiana – cămăși damă reduse de la 169 lei la 99 lei, cămăși bărbătești de la 189 lei la 99 lei și cămăși cu mânecă scurtă de la 169 lei la 135 lei. Gatta a pregătit până la 30% reducere la costumele de baie, iar Mondex – până la 30% reducere la gama de lenjerie pentru copii, bărbați și femei. De asemenea, la Decathlon beneficiați de oferte speciale la o gamă variată de articole sportive.
Încălțămintea de cea mai bună calitate beneficiază acum de reduceri substanțiale în magazinele din Shopping City Suceava. Astfel, Benvenuti oferă până la 55% reducere, LaScarpa – până la 30%, Otter – până la 40% reducere, iar Leonardo și Deichmann, oferte speciale la zeci de produse.
Magazinul Kendra oferă 20% reducere la casetele Chloe, Versace, Armani, Lancome, Dolce & Gabbana, Gucci, Boss; 30% reducere la produsele Dolce & Gabbana, Gucci, Hugo Boss; 35% reducere la Davidoff, Calvin Klein; 50% reducere la machiaj și produse L`Oreal, Seventeen, Radiant și Max Factor. La Marionnaud beneficiați de până la 60% reducere la sute de produse de parfumerie, îngrijire și machiaj. În ceea ce privește bijuteriile, din magazinul Sabrini se pot achiziționa diferite branduri/modele de ceasuri și bijuterii până la 50% reducere, iar Splend`or` vă oferă între 40% și 50% reducere la anumite ceasuri; între 20% și 40% reducere la bijuteriile brand selectate și între 20% și 70% reducere la bijuteriile din argint selectate
Pentru cei mici pot fi achiziționate hăinuțe cu până la 70% reducere de la magazinul Coccodrillo, dar și jucării cu până la 50% reducere din magazinul Noriel. De asemenea, Alexandria Librării oferă numeroase reduceri în această perioadă: 30% reducere la sute de titluri și 25% reducere la toate titlurile de la editurile Minerva și Aramis;
În plus, la Plafar beneficiați de până la 50% discount la produsele semnalizate, dar și de numeroase oferte speciale la produsele alimentare. Magazinul de optică medicală Space Optic oferă clienților 50% reducere la rame, pentru achiziționarea unei perechi de ochelari complete (ramă + lentile) și un pachet pentru pensionari la doar 180 lei. De asemenea, Plusoptic oferă până la 70% reducere la ochelarii de soare. Fiind sezonul nunților, Salon D`Anais a pregătit pachetele speciale pentru mirese (coafat + make-up profesional) de la 250 lei. Electro Top, Media Galaxy și Flanco vă asteaptă cu reduceri speciale la produsele semnalizate, iar la Animax se oferă 20% discount pentru accesorii, cosmetice și antiparazitare, pe baza cupoanelor de fidelitate.
Hypermarket-ul Carrefour a pregătit preţuri speciale la o gamă largă de produse special semnalizate în magazine. De altfel, dacă doriţi să achiziţionaţi obiecte de mobilier sau decoraţiuni, Mobexpert vă oferă până la 50% reducere la anumite produse, Nobilia – până la 50% reducere la bucătăriile din showroom, iar Rosigini Design – 30% reducere la marfa din stoc. Totodată, din magazinul Black Sheep Home Collection veți putea cumpăra lenjerie cu 40% reducere, 50% reducere la halate și prosoape, Bergner – 40% reducere la serviciile de masă pentru 12 persoane. Ofertele speciale vor continua şi în zona de food cu oferte speciale la KFC și Roti Grill, precum și meniul zilei la doar 15 lei oferit de restaurantul La Bunica. Broșura cu reduceri poate fi consultată pe site și pe pagina de facebook Shopping City Suceava.
De 7 ani, Shopping City Suceava vă invită la cumpărături și distracție în familie.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava