MOPAN Suceava

Veste surprinzătoare despre concurenta Deliei, de la „X Factor”. Superba Bella Santiago (28 de ani) s-a căsătorit în secret cu iubitul ei român, care a susţinut-o tot timpul în culisele emisiunii de la Antena 1. Vedeta va intra duminică în galele live şi acum este şi mai emoţionată, pentru că a ajuns la preselecţii domnişoară şi vine în live-uri cu statut de doamnă, notează click.ro.

Filipineza care a uimit România cu vocea ei, dar și cu prezența scenic, s-a căsătorit ieri, 5 decembrie, cu bărbatul vieţii ei, Nicolas, cel care o susţine în cariera ei de peste un an. ”Sunt foarte fericită și emoționată. Mă bucur că ne înțelegem și că vom fi împreună până la bătrânețe. L-am întrebat dacă vrea să fie cu mine până vom avea părul alb și el a zis «da»”, a povestit, potrivit sursei citate, Bella, care și-ar mai fi dorit un singur lucru pentru ca ziua să fie perfectă: ca fiica sa, în vârstă de 7 ani, care a rămas în Filipine, să fi fost prezentă la eveniment.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/superba-la-cununie-filipineza-sexy-de-la-x-factor-s-maritat-cu-iubitul-roman

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava