Concert pascal
MOPAN Suceava

Supermodelul Naomi Campbell și-a făcut apariția la Festivalul de la Cannes, însă nu oricum, ci alături de fiica ei în vârstă de un an. Vedeta a ajuns la Eden Rock Hotel, unul dintre cele mai cunoscute locuri de pe coastă, ținând-o în brațe pe micuță, notează click.ro.

Supermodelul Naomi Campbell a surprins pe toată lumea anul trecut, în luna mai, când a anunțat venirea pe lume a fiicei sale, la câteva săptămâni după ce a defilat pe podiumul de la New York Fashion Week. Fanii au pus la îndoială nașterea fetiței și o bună perioadă de timp au speculat că nu vedeta este mama ei biologică, datorită faptului că în cele nouă luni de sarcină Naomi Campbell nu s-a afișat nicăieri cu burtica de gravidă. Acum, când apele s-au mai calmat și fiica ei a împlinit deja un an, Naomi Campbell a decis să o aibă alături la Festivalul de la Cannes. Micuța, al cărui nume nu a fost descifrat sau anunțat, cel puțin deocamdată, a fost îmbrăcată cu o rochie albă, la care mama ei a asortat o pereche de ghetuțe, mai scrie sursa citată. Naomi Campbell, în schimb, a optat pentru o ținută comodă.

Citește articolul complet și vezi FOTO pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/supermodelul-naomi-campbell-imagini-rare-cu-fiica-636388.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava