Concert pascal
MOPAN Suceava

Wendy Williams, 58 de ani, este un nume de referință, în Statele Unite ale Americii, când vine vorba despre o carieră de succes în televiziune, radio și în lumea literară, notează click.ro.

Recent, ea a fost fotografiată într-o situație alarmantă, fiind o umbră a femeii de succes de altadată. Se pare că vedeta a trecut printr-o serie de transfuzii de sânge, în urmă cu doi ani, când a fost spitalizată din cauza dependenței de alcool, conform imaginilor și informațiilor publicate pe Instagram de publicația Pagesix.

Aproape un deceniu a fost dependentă de consumul de cocaină, pentru care nu a primit nici un fel de tratament. A fost una dintre primele vedete care s-a „tunat”, fiind abonată la tratamente cosmetice, aflate la început, precum liposcuții, botox sau implanturi mamare cu silicon, potrivit sursei citate.

Wendy Williams a reușit să păstreze secretul problemelor ei până în 2017, când a leșinat într-o emisiune găzduită. Un an mai târziu a început să facă publice problemele de sănătate care o chinuiau de ani de zile, fanii vedetei fiind îngrijorați, pe bună dreptate, din cauza aspectului ei ciudat.

Citește întreaga poveste pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/superstar-american-devenita-ruina-din-cauza-2205893.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava