• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Superstarul bollywoodian Salman Khan a fost condamnat de o instanţă din oraşul Jodhpur, din statul indian Rajasthan, pentru că a vânat, în 1998, antilope rare din specia Antilope cervicapra – antilope cu coarne spiralate, informează contactmusic.com. Actorul în vârstă de 52 de ani riscă până la şase ani de închisoare.

Starul, care şi-a conturat de-a lungul timpului o imagine de ‘băiat rău’, va afla joi (5 aprilie) sentinţa. El riscă să petreacă între unul şi şase ani în închisoare.

Alte patru staruri bollywoodiene – Saif Ali Khan, Sonali Bendre, Tabu şi Neelam Kothari, care au fost acuzate că au participat la acea excursie de vânătoare, în urmă cu 20 de ani, au fost achitate, din lipsă de probe, conform sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava