Concert pascal
MOPAN Suceava

Una dintre cele mai folosite arene sportive din municipiul Suceava este sala de sport a LPS-ului. Dată în folosinţă acum 12 ani, în 2004, suprafaţa de joc din sala Liceului cu Program Sportiv din Suceava a ajuns la un grad ridicat de uzură, care nu mai permite desfăşurarea jocurilor şi antrenamentelor în siguranţă. Problemele la suprafaţa de joc au apărut anii trecuţi, iar conducerea liceului a încercat să găsească soluţii de moment, cu petice care să acopere crăpăturile apărute, mai ales în apropierea porţilor. Conducerea liceului, dar şi conducerea echipei de handbal a Universităţii Suceava au solicitat Primăriei fonduri pentru aceste lucrări, iar primarul Ion Lungu a promis că va rezolva această problemă împreună cu membrii Consiliului Local Suceava.

Zilele trecute, edilul sucevean s-a deplasat la sala LPS pentru a vedea mai exact în ce stadiu se află această suprafaţă ce a fost folosită intens timp de 12 ani. Mai mult, în acelaşi timp cu pardoseala va trebui reparat şi tavanul sălii, care s-a deteriorat.

„Am fost săptămâna aceasta la sala de sport a Liceului cu Program Sportiv Suceava şi am văzut că suprafaţa pe care evoluează sportivii nu mai este practicabilă şi trebuie schimbată în totalitate. Un proiectant a făcut o evaluare a costurilor, iar în şedinţa de mâine a Consiliului Local voi propune suma de 280.000 de lei pentru schimbarea pardoselii şi 50.000 de lei pentru repararea tavanului. Vrem să investim în total 330.000 de lei la această sală ce a fost dată-n folosinţă în anul 2004”, a declarat primarul municipiului Suceava, Ion Lungu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava