Muzeul Bucovinei

Polițiștii din cadrul Serviciului Ordine Publică – Biroul Delicte Silvice al IPJ Suceava, în baza planului de acțiune Scutul Pădurii 2021, în timp ce acționau pe linia prevenirii și combaterii delictelor silvice, pe raza municipiului Vatra Dornei, au oprit pentru control ansamblul rutier format din autocamion și semiremorca care circula din direcția Câmpulung Moldovenesc.
Ansamblul auto era condus de către un bărbat de 35 de ani, acesta prezentând documentele personale, ale vehiculelor și avizul de însoțire din data de 30.01.2021, în care era înscrisă cantitatea de 50,25 m.c. cherestea rășinoase.
Întrucât existau suspiciuni asupra cantității de material lemnos ce se afla pe semiremorcă, polițiștii au apelat la inginerii silvici din cadrul O.S. Vatra Dornei care au procedat la inventarierea masei lemnoase reieșind un plus de 5,34 m.c. cherestea rășinoase.
S-a dispus sancționarea contravențională cu amendă în cuantum de 5.000 lei, iar ca măsură complementară, s-a dispus confiscarea cantității de 5,34 m.c. cherestea rășinoase în valoare de 3.839,46 lei, conform art. 19, alin. 1, lit. a din Lg. 171/2010.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava