MOPAN Suceava

Bucovinenii au răspuns în număr foarte mare la invitaţia Iulius Mall de a petrece un sfârşit de săptămână special, alături de artişti îndrăgiţi şi beneficiind de preţuri mai mici cu până la 70%. Peste 98.000 de persoane au trecut pragul mall-ului, în weekend-ul promoţiilor, aflate în căutarea articolelor vestimentare mult dorite şi a bunei dispoziţii. Magazinele lor preferate i-au răsfăţat cu oferte irezistibile, iar sesiunile de shopping s-au prelungit până târziu în noapte. Concursul de dans dintre licee, prezentările de modă şi nenumăratele surprize dulci au transformat ce-a de-a III-a ediţie a evenimentului „Veniţi la miezul nopţii!” într-o noapte de neuitat.

Brandurile din Iulius Mall au intrat în joc şi au propus reduceri captivante, dar şi colecţii în tendinţe. Mulţi au fost cei încântaţi de ofertele care i-au întâmpinat şi s-au grăbit să îşi reînnoiască garderoba cu ţinute de sezon. „«Veniţi la miezul nopţii!» a atras un număr impresionant de persoane şi ne bucură faptul că momentele artistice au reuşit să asigure buna dispoziţie a celor aflaţi la cumpărături. Vom continua să îi surprindem pe clienţii noştri cu evenimente incitante, pentru a le răsplăti fidelitatea faţă de brandurile Iulius Mall”, a declarat Eduard Marcu, Shopping Center Manager al Iulius Mall Suceava.

Un moment captivant a fost concursul de dans între licee. Pe ritmuri antrenante, tinerii talentaţi s-au întrecut în mişcări şi atitudine, atrăgând un public numeros prin coregrafiile lor. Costume spectaculoase, paşi de dans captivanţi şi entuziasmul publicului au asigurat atmosfera incendiară.

Învingători în competiţia ritmică au fost talentaţii Colegiului Naţional „Ştefan cel Mare”. Locul doi a fost revendicat de grupul Gypsy Soul de la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară, iar locul trei a fost ocupat de trupa Avangard de la Colegiul Economic „Dimitrie Cantemir”. Pe următoarele poziţii s-au clasat tinerii de la Colegiul Naţional de Informatică „Spiru Haret”, de la Colegiul Tehnic „Petru Muşat” şi din cadrul Liceului cu Program Sportiv. Premiul de popularitate a fost obţinut de Colegiul Naţional de Informatică „Spiru Haret”.

De buna dispoziţie a bucovinenilor s-au ocupat cei mai în vogă interpreţi. Corina, Puya şi trupa Vama i-au făcut pe vizitatorii Iulius Mall să se mişte pe ritmuri antrenante, în pauzele sesiunilor de shopping. Cinci dintre clienţii norocoşi ai Iulius Mall au plecat de la petrecerea reducerilor câştigători, pe lângă cumpărăturile la preţ redus fiind răsplătiţi şi cu câte un LCD Full HD.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava