Concert pascal
MOPAN Suceava

Candidatul USL pentru funcţia de deputat în colegiul nr. 10 Gura Humorului – Câmpulung Moldovenesc, Radu Surugiu, a anunţat în cadrul unei conferinţe de presă că va susţine demararea unui program guvernamental pentru subvenţionarea utilajelor de care au nevoie agricultorii din zona de munte. Surugiu a spus că aceasta este una dintre problemele importante pe care i-a semnalat-o populaţia din localităţile colegiului în care candidează. El a spus că un astfel de program a fost iniţiat în anul 2005 de Guvern condus de liberalul Călin Popescu Tăriceanu, şi că va discuta posibilitatea demarării unei astfel de iniţiative cu actualul ministru al agriculturii, Daniel Constantin. „Subvenţionarea utilajelor de care au nevoie agricultorii din zona de munte a judeţului este o problemă care trebuie rezolvată, am preluat-o şi mă voi ocupa de ea. Şi cu siguranţă că se vor ptuea găsi resurse”, a spus Surugiu.

Pe de altă parte, candidatul USL pentru funcţia de deputat în colegiul nr. 10 a mai precizat că în cursul zilei de miercuri, 21 noiembrie a.c., în judeţul Suceava va fi prezent ministrul delegat pentru mediul de afaceri, Mihai Voicu. Radu Surugiu a arătat că acesta se va întâlni cu reprezentanţii întreprinderilor mici şi mijlocii din Gura Humorului şi Câmpulung Moldovenesc.

 

Galan acuză „campania murdară” a lui Aurel Olărean şi Orest Onofrei

 

În cadrul aceleiaşi conferinţe de presă, candidatul USL pentru funcţia de deputat în colegiul nr. 6 Rădăuţi, Constantin Galan, a acuzat „campania murdară” împotriva sa pe care o practică primarul din Rădăuţi, Aurel Olărean şi contracandidatul său de la ARD, Orest Onofrei. Galan a subliniat că cei doi încearcă să-i strice imaginea în faţa locuitorilor municipiului Rădăuţi. Mai mult, Constantin Galan a acuzat faptul că Aurel Olărean încearcă să-l înlăture din Consiliul Local Rădăuţi, folosindu-se de o serie de documente false. Candidatul USL spune că salariaţii primăriei Rădăuţi au prezentat în ultima şedinţă a Consiliului Local mai multe documente false, în care se precizează că „în am 2008 am ocupat funcţia de viceprimar care nu era compatibilă cu cea de membru al AGA la SC Servicii Comunale”. El a arătat că atunci când a fost ales viceprimar şi-a dat demisia din AGA de la SC Servicii Comunale, însă primarul Aurel Olărean nu a vrut să-i înregistreze demisia. „Nu mă aşteptam ca unii dintre contracandidaţii mei să aibă o campanie să fie atât de murdară la adresa mea”, a spus Cosntantin Galan.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava