Concert pascal
MOPAN Suceava

Eliminată din competiția „Survivor România”, Alexandra Stan a ajuns pe pământ românesc în cursul zilei de ieri (21 februarie). Și-a potolit foamea, și-a făcut câteva pofte, dar a început și dezvăluirile despre Faimoși și Războinici, notează click.ro.

Odată ajunsă acasă, lihinită de foame după experiența dură din Republica Dominicană, Alexandra Stan (31 de ani) a spart frigiderul, cum s-ar spune! Vedeta și-a făcut toate poftele la care a râvnit în Dominicană: s-a tratat cu o pălincuță, burgeri la greu, comandați de la restaurant, sarmale, și chec. ”Chiar dacă nu mai pot, tot mănânc, sunt full!”, a spus solista, pe contul ei de Instagram, într-un InstaStory.

Apoi s-a așezat comod la televizor și a urmărit în premieră Survivor România, făcând declarații incredibile la adresa concureților rămași în show, foștii ei colegi de suferință, de altfel. „Am ajuns acasă în România. E prima oară când mă uit la tv, la Survivor. E super aiurea să te uiți la tv, zici că-mi vine să le răspund la ăștia. Are dreptate Miruna ce spune! Așa e, barbații la noi au fost foarte misogini de la început, dar femeile sunt mai bune la Războinici, dar și bărbații de acolo au fost mai slabi”, a comentat fosta Faimoasă, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/survivor-2021-alexandra-stan-dezvaluiri-la-sosirea-tara-e-o-mancatorie-cum-nu-va

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava