MOPAN Suceava

Ana Porgras a avut prima reacție după eliminarea de la Survivor 2021, de îndată ce a intrat în posesia telefonului. S-a văzut că nu e în apele ei, dar a găsit puterea să le mulțumească fanilor și să-i transmită lui Zannidache un mesaj important, notează click.ro.

„Fii puternic, băiatul meu! Tu ești campionul! Întotdeauna în sufletul meu! Vreau să îl văd pe Zannidache învingătorul, cel pe care nu îl dărâmă nimic!”, a scris Ana Porgras, într-o succesiune de InstaStories, pe Instagram, imediat după eliminarea de la Survivor. Este cunoscută relația strânsă pe care Ana și Zanni o au, iar prin acest mesaj fosta gimnastă nu a făcut altceva decât să-și declare public susținerea și prietenia față de protejatul lui Alex Velea.

Ana Porgras le-a transmis mulțumiri și fanilor care au susținut-o în competiția din Republica Dominicană, difuzată de Kanal D. S-a văzut că este emoționată, supărată, dezamăgită, mai scrie sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/survivor-2021-ana-porgras-mesaj-important-pentru-zanni-dupa-eliminare-si-aratat

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava