MOPAN Suceava

Pe cei doi concurenți de la „Survivor România 2021”, Jador și Culiță Sterp, îi unește prietenia, dar și iubirea pentru aceeași femeie. Este vorba despe Carmen de la Sălciua, cu care unul unul dintre bărbați a fost căsătorit iar pe celălat il leagă de solistă o prietenie foarte frumoasă, potrivit click.ro.

In diferite live-uri și vlog-uri, Jador a afirmat că, în prezent, o vede pe Carmen de la Sălciua că fiind cea mai potrivită femeie alături de care el să devină tătic și cu care să facă o familie, spre surprinderea fanilor, care nu se așteptau la o astfel de declarație. Mai mult, se pare că Jador a vizitat-o pe îndrăgita cântăreață la Alba Iulia, însă totul s-ar fi întâmplat în mare secret. În plus, cei doi au avut mai multe discuții înainte ca artistul să plece în Republica Dominica. „Carmen de la Sălciua este tovarășa mea, mă înțeleg bine cu ea. Îți dai seama că îl atac acum pe Culiță de îl distrug la Survivor”, spunea Jador într-un live înainte să plece în Republica Dominicană, unde se filmează noul sezon al emisiunii “Survivor România 2021″, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/survivor-2021-carmen-de-la-salciua-femeia-care-sta-intre-culita-sterp-si-jador-cu

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava