Concert pascal
MOPAN Suceava

Interpreta hitului „Cine pe cine” a plecat încrezătoare în Republica Dominicană, la „Survivor România”, reality-showul de la Kanal D, însă a fost prima Faimoasă eliminată din concurs. Din cauză că nu este o sportivă desăvârșită, a problemelor de adaptare și a celor de sănătate, a dorului de casă, Amna nu a făcut față probelor sportive. Cu toate acestea, ea nu se poate întoarce în România, potrivit click.ro.

„Starea mea de sănătate nu a fost ok. Am ieșit din spital. Nu plec încă spre țară, sunt sub un tratament și nu am voie să zbor atâtea ore. Organismul meu nu poate suporta în momentul de față atâtea ore de zbor. Această este decizia doctorilor. Voi mai sta câteva zile până când mă voi pune pe picioare suficient de mult pentru a face această călătorie înspre țară și să mă întorc la familia mea, de care îmi este foarte foarte dor”, a povestit Amna într-un instastory, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/survivor-2021-de-ce-nu-poate-veni-amna-tara-dupa-eliminare-organismul-meu-nu-poate

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava