MOPAN Suceava

Weekend nebun la Survivor România 2021. Certuri, tensiuni, reproșuri, consiliu de urgență și, în cele din urmă, o eliminare. În ediția difuzată duminică seara, la Kanal D, Războinicii au avut nominalizați trei băieți: Sorin, Starlin și Andrei. După 4 luni, Starlin spune „adio” competiției din Republica Dominicană, potrivit click.ro.

Războinicii au pierdut două jocuri de imunitate în săptămâna care tocmai s-a încheiat, așa că au fost nevoiți să facă două nominalizări. Vineri a fost propus pentru eliminare Albert Oprea, iar sâmbătă, Sorin Pușcașu. Cei doi sunt rivali de temut, deși se află în aceeași echipă, iar tensiunile dintre ei au atins cote alarmante. Albert, preferatul publicului, s-a lovit constant de reproșurile lui Sorin și ale lui Starlin, care „i-au scos ochii” că nu dă randament pe traseu și că nu aduce puncte.

„Tu ai impresia că te votează oamenii pentru că ești wow? Dacă pe plan sportiv nu ești bun, pe ce plan ești? Pe mine mă interesează că distrugi echipa și că nu ai energie pozitivă. Tu crezi că sunt obsedat de tine? Tu pentru mine ești un nimeni. Ai gânduri meschine”, i-a spus Sorin Pușcașu lui Albert Oprea, în ediția de joi seara, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/survivor-2021-eliminare-surpriza-echipa-razboinicilor

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava