MOPAN Suceava

Ediția de duminică a show-ului Survivor România 2021 a ascuțit rivalitatea dintre Faimoși și Războinici, pentru că proba sportivă a avut o miză uriașă pentru toți concurenții: mesaje de iubire de la iubiți sau soți. Premiul de Ziua Îndrăgostiților a fost câștigat de Faimoși, cu scorul de 10 la 8. Impecabilă pe traseu a fost Ana Porgras, care a adus și punctul victoriei. Declarațiile de dragoste de acasă au consemnat un moment extrem de emoținant în istoria concursului din Republica Dominicană, notează click.ro.

Culiță Sterp și-a dorit enorm să afle vești de la iubita însărcinată, iar Cătălin Moroșanu era nerăbdător să citească mesajele iubitei sale soții. Și nu doar ei. Momentul în care Faimoșii au citit mesajele de dragoste a fost înecat în lacrimi. Culiță Sterp a plâns ca un copil, mesajul Danielei fiind plin de iubire, Elena Marin abia respira de emoție, citind mesajul de la iubitul ei, Andrei, iar Jador s-a tăvălit, urlând de necaz că s-a despărțit de femeia care îi trimisese mesajul. „Inimile noastre au rămas logodite pentru totdeauna”, era scris în biletul lui Jador, semnat „prietena ta de suflet”, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/survivor-2021-razboi-total-pentru-mesajele-celor-de-acasa-faimosii-au-primit-cea

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava