MOPAN Suceava

Eliminat de la Survivor România în ediția difuzată pe 27 iunie, Sebastian Chitoșcă a ajuns mai întâi în Germania, la familia lui, iar sâmbătă a aterizat la București. Are planuri clare cu frumoasa lui soție și spune că celebritatea de la Survivor nu i s-a urcat la cap.

După aproape 6 luni petrecute în jungla din Republica Dominicană, Sebastian Chitoșcă (28 de ani) a ajuns acasă și a putut să-și îmbrățișeze familia. La aeroport a fost așteptat de toți cei dragi, de soția lui, Alexandra, de fratele său și de părinți.

Și pe soția sa, frumoasa Alexandra Chitoșcă, Sebi o vede o supraviețuitoare că a rezistat atâta timp dorului și că l-a susținut, de la distanță, în această aventură. „Tu ești supraviețuitoarea mea! Te iubesc”, a scris Sebi, pe rețelele sociale, potrivit click.ro

La sosirea în România, fostul fotbalist al lui FCSB a declarat că a plecat cu 75 kg și că s-a întors cu 62 și că își dorește foarte mult să devină tătic.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/survivor-2021-sebastian-chitosca-ajuns-acasa-mesaje-emotionante-pentru-sotie-si

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava