Concert pascal
MOPAN Suceava

Ediția de duminică seara a emisiunii Survivor România 2021 a fost una plină de surprize. Faimoșii au câștigat un ospăț pe cinste, udat cu vin roșu, s-au bucurat de mesajele fanilor, dar și de poze trimise de cei de acasă. Faimoșii, deși au pierdut proba sportivă, au răsuflat ușurați, căci din echipa lor nu a plecat nimeni acasă, notează click.ro.

După ce au câștigat cu 10-6 jocul de comunicare, Faimoșii s-au bucurat de delicatese care să le amintească de România: tocăniță de pui, vin, dar și covrigei, fistic, migdale și turtă dulce. Au savurat, fericiți, mesaje de la fani, dar au și plâns când au privit pozele trimise de cei dragi. Seara nu s-a încheiat însă fericit pentru Faimoși, căci un om de-al lor a fost eliminat. Roxana Nemeș și Simona Hapciuc au fost propuse pentru eliminare, iar competiția a ajuns la final pentru Simona. Alinarea ei este că ajunge acasă, la fiul ei, Dimitrie, pe care îl crește singură, mai scrie sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/survivor-2021-simona-hapciuc-eliminata-din-concurs-astea-au-fost-jocurile-colegilor

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava