Concert pascal
MOPAN Suceava

Costi Ioniță este unul dintre cei 12 Faimoși de la “Survivor România”, reality-ul care va începe sâmbătă, la ora 20:00, la Kanal D. Solistul a plecat în Republica Dominicană cu convingerea că stilul de viață vegan i-ar putea fi aliat în competiție, potrivit click.ro.

Ajunse în Republica Dominicană, cele două echipe, Războinicii și Faimoșii, vor trece poate prin cea mai dificilă și intensă experiență a vieții lor, lipsa confortului cu care erau obișnuiți, dar și a hranei, pe care vor fi nevoiți să și-o procure singuri, în junglă.

Faimosul de la Survivor România a povestit că stilul de viață vegan a inspirat-o și pe mama sa, aceasta împărtășindu-i total convingerile alimentare. “Mama are 77 de ani, și ea este vegană (…) Și-a prelungit viața renunțând la carne. Mortăciunile aduc în tine moarte. Ea a înțeles acest lucru, mulți oameni nu înțeleg asta. Merg pe alte principii, strict chimice. Omul nu trebuie să se hrănească doar cu mâncare, pentru ale trupului, ci și pentru ale sufletului”, a spus acesta, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/survivor-romania-2021-costi-ionita-vegan-convins-si-jungla-din-dominicana

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava