MOPAN Suceava

Concursul “Survivor România” (Kanal D) a adunat la start vedete de top, printre ele numărându-se Cristina Şişcanu, Augustin Viziru, Ruby, Graţiela Duban şi Lino Golden. Înainte de a se despărţi de cei dragi, pentru aproape trei luni, concurenţii au trecut pe la sala de sport, au fost la cumpărături ori au predat ştafeta membrilor familiei. Bogdan Vlădău are mari emoţii, căci soţia lui este însărcinată, notează click.ro.

Kanal D vrea să câştige războiul audienţelor cu posturile rivale, astfel că de sâmbătă şi până marţi, de la ora 20.00, va difuza un concurs greu, filmat în Republica Dominicană, locul unde zece vedete se vor lupta pentru a-şi depăşi limitele şi a demonstra că pot fi “supravieţuitori” ai Reality-ul “Survivor România”. Acest concurs a fost difuzat şi de PRO TV în anul 2016, însă nu a înregistrat succes, mai notează sursa citată.

Citește articolul complet și vezi cum s-au pregătit concurenții, accesând: https://www.click.ro/vedete/romanesti/survivior-romania-incepe-pe-18-ianuarie-vedetele-si-au-lasat-familiile-lacrimi-si

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava