• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Susan Boyle a mărturisit că își dorește foarte mult un copil și ar vrea să adopte unul, dar se teme că pisica sa ar putea deveni geloasă.

Cântăreața în vârstă de 55 de ani a spus pentru Sunday Mirror, potrivit contactmusic.com: „Mi-ar plăcea foarte mult să adopt un copil, dar cred că pisica mea ar fi geloasă. Nu vreau să văd o pisică și un bebeluș luptându-se. Poate peste ceva timp.”

Susan a mai spus, în cadrul aceluiași interviu, că încă mai ține legătura cu doctorul misterios pe care l-a cunoscut în timpului turneului prin America, chiar dacă relația lor amoroasă nu este un serioasă.
„Nu vreau să dezvălui numele doctorului. Nu este nimic serios între noi, momentan. Îi voi trimite o poză cu mine, să vadă cât am slăbit, dacă e băiat bun! Mă bucură prezența masculină.”, a adăugat Susan Boyle.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava