• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Câteva sute de alegători din comunele Putna, Marginea şi Horodnic de Sus sprijină candidatura lui Ovidiu Iane din partea USL în colegiul nr. 7 Vicov – Solca pentru Camera Deputaţilor. La Putna, într-o atmosferă destinsă şi plină de optimism, peste 300 de persoane au ţinut să se întâlnească cu candidatul USL pentru Camera Deputaţilor, Ovidiu Iane, la discuţiile electorale fiind prezent şi preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, şi primarul comunei, Gheorghe Coroamă. De asemenea, în comuna Horodnic de Sus, primarul Gheorghe Sbiera, viceprimarul Valentin Luţa şi preşedintele Consiliului Judeţean, Cătălin Nechifor, şi-au declarat susţinerea pentru ca Ovidiu Iane să câştige funcţia de deputat în colegiul nr. 7 Vicov – Solca. În cadrul întâlnirii electorale din această comună, Ovidiu Iane le-a vorbit oamenilor despre proiectele pe care le va susţine în Parlamentul României în calitate de viitor deputat. Nu în ultimul rând, în Căminul Cultural din Marginea, peste 200 de alegători au ţinut să fie prezenţi pentru a asculta mesajele de campanie a candidatului USL, alături de acesta fiind prezent şi primarul comunei, Ioan Onufrei şi de şeful administraţiei judeţene Cătălin Nechifor. La întâlnirea cu Ovidiu Iane, marginenii şi-au exprimat sprijinul pentru administraţia USL, precizând că îşi doresc să meargă cu schimbarea până la capăt, votând candidaţii USL la alegerile parlamentare din data de 9 decembrie 2012. în Marginea, un mesajul de susţinere pentru Ovidiu Iane l-a avut şi consilierul judeţean Mihai Grozavu.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava