MOPAN Suceava

În perioada 17.08.-19.08.2018, Serviciul Rutier Suceava și formațiunile rutiere din cadrul polițiilor municipale și orășenești au organizat o acțiune  pe linia prevenirii şi combaterii nerespectării regimului legal de viteză și depistarea conducătorilor auto care conduc vehicule pe drumurile publice după ce au consumat băuturi alcoolice. Au fost aplicate 521 sancțiuni contravenționale în valoare de 144.862 lei, din care 203 pentru încălcarea regimului legal de viteză. Au fost reținute  6 certificate de înmatriculare şi 32 permise de conducere din care 15 pentru viteză, 3 pentru alcool și 14 alte cauze.

La 18.08.2018, ora 07.31, un echipaj rutier din cadrul Poliției Municipiului Fălticeni a oprit pentru control pe DN 2, pe raza localității Vadu Moldovei, autoturismul condus de un bărbat de 36 de ani din Ucraina,  care circula cu viteza de 86 km/h, pe un sector de drum cu limită de 60 km/h. Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

La 18.08.2018, ora 19.00, un echipaj rutier din cadrul Poliției Orașului Gura Humorului, a oprit pentru control pe str. Piaţa Republicii din localitate, autoturismul condus de un bărbat de 67 de ani, din comuna Berchişeşti. Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat. La spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava