Muzeul Bucovinei

În perioada 23-25 iulie cadrele Serviciului Rutier, împreună cu cele de la formaţiunile de profil din teritoriu, au desfăşurat o acţiune pe linia combaterii excesului de viteză, cât şi constatarea şi sancţionarea altor genuri de abateri generatoare de evenimente rutiere grave, ocazie cu care au fost aplicate 349 sancţiuni contravenţionale în valoare de 161.558 lei.

În cadrul acţiunii poliţiştii au reţinut în vederea suspendării 51 permise de conducere, au retras 14 certificate de înmatriculare şi au constatat 2 infracţiuni la regimul rutier.

În aceeași perioadă cadrele Serviciului Rutier şi cele ale formaţiunilor de profil din teritoriu, au organizat şi executat pe raza de competenţă acţiuni specifice pe linia depistării şi sancţionării conducătorilor auto care conduc autovehicule după ce au consumat băuturi alcoolice sau substanţe psihoactive, ocazie cu care au fost testaţi cu aparatul etilotest 697 conducători auto şi aplicate 129 sancţiuni contravenţionale în valoare de 62.765 lei.

În cadrul acţiunii poliţiştii au reţinut în vederea suspendării 20 permise de conducere, au retras 10 certificate de înmatriculare şi au constatat 25 de infracţiuni la regimul rutier.

Sute de amenzi și zeci de permise reținute de polițiștii suceveni într-o amplă acțiune pentru depistarea șoferilor băuți sau vitezomani, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava