Comenzi MOPAN Suceava

În perioada 1 – 2 iunie 2013, cu prilejul ”Zilei Internaţionale a Copilului”, Shopping City Suceava a devenit locul preferat de distracţie a câtorva sute de copii. Pe parcursul celor două zile, cei mici au participat la concursuri de desene pe asfalt, karting, precum şi la ateliere de creaţie, handmade sau de pictură pe faţă. În plus, atât copiii, cât şi părinţii sau bunicii care i-au însoţit s-au putut bucura de un adevărat spectacol oferit de elevii de la Şcolile din Municipiu si Palatul Copiilor, dar şi de Şcoala de dans Fly Dance Suceava.

Sâmbătă, pe 1 iunie 2013, o serie de copii talentaţi de la şcolile din municipiul Suceava s-au întrecut în cadrul unui concurs între şcoli. Activităţile s-au desfăşurat sub forma unui program artistic în cadrul căruia copiii şi-au demonstrat aptitudinile muzicale, actoriceşti, dar şi de buni dansatori. În plus, cei mai mici dintre copii, au defilat în cadrul prezentărilor de modă oferite de magazinele din Shopping City Suceava: Evel Mod, Fox, Killtec, Champion şi Takko Fashion.

Cele mai bune programe artistice prezentate de către şcoli în cadrul evenimentului au fost premiate de către Shopping City Suceava. Astfel, locul I – un CEC în valoare de 1.500 lei – a fost câştigat de Şcoala cu clasele I-VIII ”Miron Costin” din Suceava, locul al II-lea – un CEC în valoare de 1.000 lei – a revenit Colegiului de Artă ”Ciprian Porumbescu” din Suceava, iar premiul special– un CEC în valoare de 500 lei –a fost câştigat de Şcoala Populară de Artă ”Ion Irimescu”.

Duminică, 2 iunie 2013, distracţia a continuat la Shopping City Suceava, copiii participând la sesiuni de pictură pe faţă şi jocuri, având totodată liber la vizionat filme 3D, la 3D Café de pe zona de food din incinta Shopping City Suceava.

Fundaţia ANA şi Asociaţia Juventus au organizat o tombolă cu premii la fiecare oră, aşa încât cei prezenţi la eveniment au avut şansa de a câştiga numeroase premii. De altfel, sute de premii au fost acordate pe parcursul celor două zile din partea: Carrefour Suceava, Baumax Suceava, Alexandria Librării, Champion, 3d Café, Pista de karting Tokyo Drift, Fundaţia ANA, Asociaţia Juventus, Harivex, Ferovali, Adria precum şi revista Cutezătorii.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava