MOPAN Suceava

Sute de motociclete spectaculoase vor putea fi admirate pe 4 iulie în cadrul paradei de motocicliști care va poposi în parcarea Shopping City Suceava pentru câteva ore incendiare.
Sâmbătă, 4 iulie, Shopping City Suceava alături de North Gang Riders M.C. vă invită începând cu ora 12:00, să luați parte la un show de excepție în cadrul căruia veți putea admira modele deosebite de motociclete, dar și acrobații moto spectaculoase. Timp de câteva ore, în parcarea Shopping City Suceava vor fi expuse zeci de exemplare de colecție, care vor atrage cu siguranță privirile trecătorilor. Distracția și adrenalina vor fi la cote maxime într-un spectacol profesionist de acrobații susținut de stunterii de la Lemon Bikers din București, care își vor demonstra aptitudinile de mânuire a zecilor de cai putere în fața publicului. Spectatorii vor asista la mersul pe o singură roată, demonstrații de echilibristică și acrobație, mersul fără mâini, dar și alte figuri extreme care vor produce emoții în rândul vizitatorilor. Sâmbătă, tradiționala paradă a motocicliștilor va porni de la Capu Câmpului și se va opri în parcarea Shopping City Suceava. Aceasta face parte din evenimentul MotorFest 2015, aflat la cea de-a 5 ediție, derulat în perioada 2 – 5 iulie 2015 la Capu Câmpului.
De asemenea, în perioada 3 – 5 iulie 2015, Shopping City Suceava invită sucevenii la Mega Drive Test, un eveniment – expoziţie dedicat segmentului auto, care îşi propune să aducă în atenţia publicului cele mai noi modele de maşini, echipamente şi aparatură pentru service auto. Vizitatorii sunt in invitați să efectueze verificări gratuite ale sistemelor de siguranță ale autovehiculelor personale și să testeze cele mai atractive autoturisme.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava