Concert pascal
MOPAN Suceava

S-a încheiat competiția de limba engleză, Reading Race, organizată de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României și Centrul de Carte Străină Fischer International. Sute de elevi și profesori din România au participat cu dorința de a câștiga unul din numeroasele premii puse în joc, dar și cu scopul de citi cât mai multe cărți în limba engleză. Aceștia au putut alege dintr-o varietate de subiecte și genuri, de la povești clasice și bestselleruri contemporane, la povești moderne.

Profesori și elevi deopotrivă au concurat la cea mai importantă competiție de limba engleză, o cursă a cititului. Școala Gimnaziala Just 4 Kids din capitală a reușit să câștige cele mai importante premii puse la bătaie de organizatori.

”Este o mare onoare pentru școala noastră că am reușit să participăm și să câștigăm cele mai importante premii ale acestei competiții, o mare bucurie pentru copii, un mod minunat de a le recunoaște eforturile și de a le compensa munca depusă, citind și completând portofolii”, a declarat Alina Damian, profesor de limba engleză la Școala Gimnaziala Just 4 Kids.

Peste 70 de elevi de la scoala Just 4 Kids din capitală s-au înscris în competiție, dintre aceștia, 15 au reușit să câștige premii. Concursul s-a adresat copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 și 18 ani. Tematica propusă a fost potrivită pentru orice vârstă și pentru orice nivel de cunoaștere a limbii engleze.

”Elevii au nevoie de un imbold din partea celor care le sunt mentori și modele în viața, profesorii lor. Am considerat că este important să le oferim această oportunitate, de a citi mai mult, de a îi ajuta să pătrundă în universul lecturii și al cărților, prin aceste minunate materiale”, a mai declarant Alina Damian.

Eliza Maria are 10 ani și este o iubitoare a limbii engleze. A aflat de concurs de pe internet. Nu a stat prea mult pe gânduri și s-a înscris în competiția celor care iubesc lectura.

”M-a ajutat să îmi îmbunătățesc vocabularul în limba engleză și m-a făcut să mă simt mult mai fericită. Mă simt mândră de mine și mă bucur că am putut să particip”, a declarant Eliza.

Reading Race este o altfel de cursă… o cursă a lecturii, pentru copiii pasionați de limba engleză, dar și pentru profesori și școli.

Participanții și-au ales pachetul de cărți, pe care și l-au dorit, apoi au citit cele 8 cărți, au completat portofoliile de lectură, apoi au trimis către organizatori aceste portofolii, iar acolo au fost jurizate.

Iar cei mai buni au fost recompensați și premiați. Trei tabere de limba engleză, cursuri gratuite de limba engleză sau abonamente la Biblioteca British Council, sunt doar câteva dintre premiile puse la bătaie de organizatori.

”Pentru noi, organizatorii, etapa cea mai importantă și cu satisfacțiile cele mai mari este premierea participanților, respectiv a elevilor și profesorilor care au participat la competiție. Ediția a 3-a concursului, care tocmai s-a încheiat, oferă participanților cu portofoliile cele mai interesante câteva premii speciale. Printre acestea se numără: 3 abonamente pentru un an de zile la Biblioteca Consiliului Britanic, 3 tabere de limba engleza în România și cursuri gratuite de limba engleză la Centrul Eurognosi”, a declarat Daniela Văduva, Director General Fischer International.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava