Comenzi MOPAN Suceava

Sâmbătă, 12 aprilie și duminică, 13 aprilie, stațiunea Mamaia va fi în centrul atenției, atât în țară, cât și peste hotare. Anunțat cu mare fast în România, dar și în presa din Europa, Maratonul Nisipului – primul eveniment sportiv organizat în întregime pe nisip în Europa – se va bucura de participarea și susținerea a sute de oameni care și-au confirmat deja prezența.

Conferinţa de presă va avea loc joi, 10 aprilie, la ora 12.00, la Restaurant Harlequin din Mamaia.

Maratonul Nisipului este organizat de Asociaţia Sportivă Sanasport, în parteneriat cu Direcţia Judeţeană de Sport şi TineretConstanţaşi Administrația Bazinală de Apă Dobrogea-Litoral. Partenerul media principal al evenimentului este  RadioConstanţa.

Competiția sportivă se adresează atât alergătorilor amatori, cât și sportivilor de performanță care au posibilitatea de a opta pentru mai multe curse, precum: proba de maraton individual pe distanța de 42,195 km (4 bucle), proba de semi-maraton individual pe distanța de 21 km (2 bucle), proba de maraton ștafetă pe distanța de 4 x 10,55 km (1 buclă), cursa individuală pe distanța de 10 km (1 buclă) și cursa populară pe distanța de 5 km (1/2 bucle). Startul va fi dat din stațiunea Mamaia, din dreptul plajei Radio Vacanța până la punctul intermediar de întoarcere (5 km) și înapoi la start, traseu care reprezintă o buclă de 10 km.

Evenimentul de la malul mării conține și o cursă populară de 5 km, care se va desfășura sâmbătă, 12 aprilie 2014, începând cu ora 11.00.

Persoanele interesate se mai pot înscrie online pe site-ul www.maratonulnisipului.ro, până la data de 10 aprilie 2014.

La prima ediție a Maratonului Nisipului s-au înscris, printre numeroși iubitori ai sportului din mai multe orașe ale țării, și sportivi de pe alte meleaguri: Koreea de Sud, Japonia, Camerun, Franța și Portugalia.

Sponsorii evenimentului au pregătit, atât pentru participanții la cursa populară de sâmbătă, cât și pentru cei înscriși la competițiile de duminică, premii substanțiale în bani, echipamente sportive, alimente, pachete de consultații medicale gratuite, lecții de dans, pachete de acces gratuit la un centru de divertisment de tip paintball/airsoft și premii surpriză. Valoarea totală a premiilor ajunge la 5000 euro.

“Evenimentele sportive de acest gen au menirea de a aduna laolaltă iubitori ai sportului care, deși initial nu se cunosc între ei, ajung ulterior prieteni datorită pasiunilor comune pentru sport. De reținut este că toate acțiunile organizate de Sanasport nu se adresează exclusiv sportivilor de performanță, ci tuturor celor care vor să-și îmbunătățească starea de sănătate sau vor să socializeze prin sport. În acest sens, în nume personal, îi învit pe toți constănțenii să participe gratuit la cursa populară de sâmbătă, de la ora 11.00 deoarece, pe lângă distracție, vor avea parte și de premii surpriză din partea organizatorilor”, declară președintele Asociației Sportive SanaSport din Constanța, Daniel Antonaru.

Sponsori: Castrol, Cora, Exclusiv Auto, Decathlon, Crucea Roșie Română – Filiala Constanţa, Adora Studio, Mr. C, On Clinic, Restaurant Harlequin Mamaia, Campofrio, Zip Escort, Club Sportiv Euxin, Auto Karma, Bazar de Constanța, Florența Ionescu – Fitness Instructor, Boltibrom, ProDance Studio, Loga.

Partener media principal: Radio Constanța.

Parteneri media: Neptun TV, Digi 24, Cuget Liber, Litoral TV, Dobrogea TV, Plus Communication, Radio Deea, Librăria Cărtureşti, RATC Constanţa, www.evenimente-constanta.ro, JCI Constanţa.

Asociaţia Sportivă SanaSport este o organizaţie non-guvernamentală, înfiinţată în 2013, care are ca obiective majore promovarea importanței sportului pentru societate și îmbunătățirea condiției fizice și a stării de sănătate în rândul locuitorilor din municipiul Constanța. SanaSport organizează în fiecare duminică, începând cu ora 9.00, alergări de anduranță pe nisip, punctul de întâlnire fiind parcarea de la Aqua Magic din stațiunea Mamaia. Până în prezent peste 150 de iubitori ai sportului au răspuns invitației membrilor SanaSport și au rezonat cu motto-ul Asociației: “Încetează să mai fabrici scuze, aleargă pur și simplu!”

 

Persoană de contact

Daniel Antonaru

Președinte Asociația SanaSport

 

Transmite,

Drd. Tănase Tasențe

Director General

Plus Communication

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
Bune practici pentru o batranete frumoasa
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava