Concert pascal
MOPAN Suceava

În perioada 05 – 10 aprilie polițiștii suceveni au derulat, pe raza județului, atât în mediul urban cât și rural, acţiuni de verificare a măsurilor sanitare vizând combaterea răspândirii noului virus SARS-CoV-2: au fost verificate 512 societăți comerciale şi 108 mijloace de transport în comun, iar pentru neregulile constatate au fost aplicate 455 sancțiuni contravenționale la Legea nr. 55/2020 în valoare de 100.970 lei. De asemenea, au fost verificate cu privire la respectarea interdicțiilor impuse 5203 persoane.
Cu ocazia controalelor în trafic, poliţiştii au verificat legalitatea efectuării transportului de marfă și persoane, inclusiv modul în care măsurile de protecție stabilite prin Legea nr. 55/2020 sunt respectate în timpul efectuării transportului de persoane, prin curse regulate/speciale.
Conducătorii tuturor autoturismelor verificate în trafic au fost instruiți de polițiști în privinţa respectării prevederilor Legii 55/2020, pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-Co
Au fost efectuate verificări, de asemenea și în zona hypermarket-urilor și în zonele aglomerate.
De asemenea, au fost instruiți cu privire respectarea regulilor de prevenire a răspândirii virusului toți administratorii de unități economice, restaurante, pensiuni și unități turistice.
Reamintim că evenimentele private sunt interzise.
Deși marea majoritate a cetățenilor au înțeles necesitatea respectării normelor legale pentru a putea trece cât mai repede peste situația pandemică s-au înregistrat și sutuații în care lipsa de responsabilitate a trebuit sancționată de către polițiști.

Sute de suceveni au resimțit la buzunare ce înseamnă relaxare, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava