Concert pascal
MOPAN Suceava

Sylvester Stallone, în vârstă de 73 de ani, a sărbătorit duminică 23 de căsnicie cu Jennifer Flavin, 51 de ani. Puțini știu însă că ei au fost cuplați încă din 1988 și că Jennifer Flavin i-a dat papucii în 1994, după ce a înșelat-o cu Janice Dickinson, o bombă sexy celebră din pictorialele pentru Playboy. Jennifer l-a primit înapoi pe Rambo numai după un test ADN, potrivit click.ro.

Cunoscut la Hollywood drept un armăsar care nu știe ce este fidelitatea, Stallone, care are o avere estimată în prezent la 400 de milioane de dolari, s-a abținut cu greu să nu cadă iar în ispite. Și Jennifer a avut grijă să îi umple tot timpul pentru că în 1998 se naște Sistine și Scarlet în 2002. Extrem de atent cu fetele lui și super-protector, Stallone a devenit un bărbat de casă și un familist convins, în ciuda faptului că fosta lui soție Brigitte Nielsen îl tachina spunându-i că ”lupul își schimbă blana, dar năravul ba”, mai notează sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/sylvester-stallone-sarbatorit-23-de-ani-de-casnicie-inselat-o-pe-jennifer-flavin

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava