Concert pascal
MOPAN Suceava

Sylvester Stallone este un familist convins. Actorul de 74 de ani, care a jucat în ”Rocky” și ”Rambo” a postat recent o fotografie în care apare alături de soția lui Jennifer Flavin, de 52 de ani. Ei au împlinit la 17 mai 24 de ani de căsnicie.

Sylvester Stallone, în vârstă de 74 de ani, s-a mutat recent în Palm Beach, după ce a cumpărat o vilă de 35 de milioane de dolari și profită la maximum de clima prietenoasă. El a făcut tot posibilul să își ferească familia și au stat în izolare la vila lor din Los Angeles aproape întreg anul 2020. Acolo a sărbătorit anul trecut aniversarea căsătoriei. Nu a avut nevoie de invitați speciali pentru că le-a avut lângă el pe fetele lui Jennifer Flavin, 52 de ani și fiicele lor Sistine, 22 de ani, Sophia, 23 de ani și Scarlett, 18 ani. Nu o dată starul care are o avere de peste 400 de milioane de dolari a declarat că familia lui este cel mai important lucru de pe pământ. Însă lucrurile nu au fost de la început așa armonioase ca acum. Și asta pentru că Stallone nu este deloc ”ușă de biserică”.

Citeste articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/sylvester-stallone-serbat-24-de-ani-de-casnicie-cum-petrecut-rambo-aniversarea

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava